Terugstuurbeleid

Ons beleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen verstreken zijn sinds uw producten zijn afgeleverd, kunnen we helaas geen restitutie of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.
Om hygiënische redenen kunnen we de terugkeer van gebruikte cosmetica, make-up of schoonheidstoebehoren niet accepteren.
Om uw retour te voltooien, hebben wij een ontvangstbewijs of een aankoopbewijs nodig.
Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.
Restituties (indien van toepassing)
Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te melden dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als u bent goedgekeurd, wordt uw teruggave verwerkt en wordt binnen 14 dagen automatisch een tegoed toegepast op uw creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode.
Als uw bestelling profiteert van gratis verzending en niet defect of beschadigd is, kunnen verzendkosten worden afgetrokken van de totale terugbetaling.
We kunnen geen bestellingen terugbetalen als de klant een verkeerd verzendadres heeft opgegeven.
Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geplaatst.
Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je teruggave nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op via hello@honeysu.com.
Uitwisseling (indien van toepassing)
We vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Als u het voor hetzelfde artikel wilt inruilen, stuur ons dan een e-mail op hello@honeysu.com en stuur uw artikel naar: Honeysu BVBA, De Braak 1B, 2380 Ravels, BE.
Cadeaus
Als het artikel als cadeau is gemarkeerd bij aankoop en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een geschenk voor de waarde van uw retour. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, ontvangt u een cadeaubon.
Als het artikel niet als cadeau was gekocht toen het werd gekocht, of als de schenker de bestelling naar zichzelf had verzonden om u later te geven, sturen we een teruggave naar de schenker en zal hij u informeren over uw terugkeer.
Verzenden
Om uw product te retourneren, dient u uw product te mailen naar: Honeysu BVBA, De Braak 1B, 2380 Ravels, BE
Honeysu vergoedt de verzendkosten bij uitwisselingen (alleen beschadigde of defecte artikelen).
In alle andere gevallen bent u verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Deze verzendkosten worden niet terugbetaald. In deze gevallen, als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending van uw terugbetaling afgetrokken.
Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kan duren voordat uw uitgewisselde product u kan bereiken, variëren.
Als u een artikel verzendt van meer dan € 50, kunt u overwegen om een traceerbare verzendservice of een aankoopverzekering te gebruiken. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Wees de eerste om te horen!